Slovensky
Česky
Magyarul
CégünkrőlTermékekKatalógusCsomagolásElérhetőség
PICKLES s.r.o.
Vinohradská 966
930 28 Okoč
Slovakia

email: pickles@pickles.sk
Tisztelt ügyfél!

A PICKLES kft. 2000-ben nyitotta szlovákiai üzemét, ahol savanyúság készítéssel és csomagolással foglalkozik. A hagyományos eljárással készült termékeink iránt egyre nagyobb igény mutatkozik a modern világban is.

Jelenleg évente több százezer kg zöldséget dolgozunk fel.

Ellentétben a magas hőfokon kezelt zöldséggel savanyúságaink hideg eljárással készülnek, és ezért gazdag a vitamin és ásványianyag tartalmuk. A terméket a tejsavas erjesztés fontos mikroorganikus anyagokkal gazdagítja az Ön egészsége érdekében.

Kínálatunkban megtalálható a savanyú káposzta, sós vizes uborka, csalamádé, káposztával töltött paprika, ecetes paprika, cékla, karfiol, dinnye... stb. A termékek sós, savanyú és édes-savanyú ízesítéssel rendelkeznek. A gyártás folyamán mellőzzük a cukor használatát. Az élelmiszerbiztonságot a HaCCP rendszer használatával garantáljuk.

A kész terméket zacskóba és fóliával lehegesztett tálcákba csomagoljuk. A modern és minőségi csomagolóanyag az ügyfél magassabb igényeit is kielégíti. A papírkartonos egységcsomagolás egyszerű ügyintézést tesz lehetővé. A nagybani fogyasztóknak vödrös kiszereléssel is szolgálhatunk. Üzleti partnereink Magyarországról, Szlovákiából és Csehországból származnak. Termékeink EAN vonalkóddal vannak ellátva.

A kölcsönös együttműködés érdekében kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkel és mi örömmel állunk az Önök rendelkezésére.

Jó étvágyat kívánunk!